Over Creatief Graveren

Voor als het gewoon mooi moet zijn.

De talrijke mogelijkheden van Creatief Graveren

Mijn naam is Patrick Kager. In 2011 kocht ik mijn eerste laser snij & graveermachine en ben ik mijn eigen bedrijf Creatief Graveren gestart. Als expert op het gebied van (laser)graveren en lasersnijden creëer ik de meest bijzondere objecten. Ieder ontwerp krijgt zo zijn eigen unieke uitstraling.

De mogelijkheden zijn eindeloos; reclameletters, logo’s, frontpanelen, naamplaten, foto’s, teksten en symbolen. Alles kan ik met precisie op producten en materialen van kunststof, RVS, hout en textiel (laser)snijden, graveren of frezen. Ik maak hiervoor gebruik van verschillende moderne machines en productietechnologieën. Het kan gaan om slechts om één exemplaar van een product of om een grote serie. Frees en laserbewerkingen tot 3000mm zijn mogelijk. Daarnaast ben ik gespecialiseerd in het printen en snijden van stickers tot 1400mm breed en het digitaliseren van objecten en ontwerpen. 

 

Van ontwerp tot product

De branches die veelal een beroep doen op mijn expertise zijn de reclamebranche, machinebouw, interieurbouw & interieurdesign, verlichtingsbranche en metaalindustrie.

Ik ontwerp en frees bijvoorbeeld houten (reclame)borden in 3D. Maar ook voor particulieren voer ik opdrachten uit. Zoals een persoonlijke foto op hout of RVS graveren als schilderij. In overleg met de klant wordt bepaald welke materialen en productiemogelijkheden het meest geschikt zijn voor het ontwerp. Zo wordt MDF veelal gebruikt voor het lasersnijden van decoratieve panelen en logoletters. Kunststof kan juist goed toegepast worden binnen de industriële sector om type plaatjes, serienummers of promotiematerialen te graveren of bijvoorbeeld gevelletters, reclameborden of relatiegeschenken te snijden.

Eigenlijk is niets is te gek. Ieder project is voor mij een nieuwe uitdaging.

Loading...